JOYNA och stöd RBU Skaraborg

Nu har ni möjlighet att stödja vår fina förening Rörelsehindrade Barn och Ungdomar i Skaraborg som är inne på sitt 70:e verksamhetsår. Detta gör du genom att klicka på länken och bli prenumerant på nya Folkspels JOYNA lotteri.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram där kan ni följa vad vi anordnar för aktiviteter samt vad vi kämpar för!
RBU Skaraborg anordnar anpassade aktiviteter och arbetar för att alla barn och ungdomar oavsett funktionsnedsättning ska få en meningsfull fritid. Vi arrangerar medlemsträffar där vi främjar fritid och välmående som stärker den fysiska och psykiska hälsan bland våra medlemmar. Vi arbetar även med intressepolitiska frågor och för ett mer rättvist samhälle för barn och unga med funktionsnedsättning.

 

Klicka på bilden för att komma till köp sidan
(ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR)